logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako postati tajni kupac

08/05/2014

Posao tajni kupac je dobar posao za one koji često hodaju u trgovine i kupuju namirnice, stvari i slično. Saznajte kako postati tajni kupac.

Tajni kupac je osoba koja zove i posjećuje tvrtke te se pritom ponaša kao redovan kupac. Ona objektivno mjeri kvalitetu usluge i zatim izvještava firmu za koju radi o svom kupovnom iskustvu.
Tajni kupac može biti osoba koja je: odgovorna, pravedna, pouzdana, objektivna, dobronamjerna, iskrena, poštena, pedantna, strpljiva, fleksibilna, dobro organizirana, primjećuje i pamti detalje, slijedi upute, poštuje rokove, posjeduje vještine pisanja, cijeni i razumije što je vrhunska usluga kupcima, želi poboljšati kvalitetu usluge, ima pristup računalu s internetom, ima svoj e-mail te poznaje osnove rada na računalu.

Prednosti tajnog kupca

Cilj tajnog kupca je zapravo poboljšanje i unaprijeđenje kvalitete usluga.
Tajni kupac može u bilo kojem trenutku iskoristit svoje glumačke sposobnosti, povećati svoje samopouzdanje, korisno provodi vrijeme , suočava se sa novim izazovima i saznaje niz informacija koje mu mogu kasnije koristiti.
Iako je posao trajnog kupca dobro plaćen, oni još dodatno zrađuju honorarno u obliku prenočišta u hotelu, večere ili pak putovnja, sve ovisi gdje i kakav zadatak imaju.
Postoji niz institucija i firmi koje traže svoje tajne kupce, neke od njih u Hrvatskoj su : Heraklea, Dekra, Temidia i ISC. Jedino što se traži je biti odogovrna, komunikativna i pouzdana osoba koja želi biti tajni kupac.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh