logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako postaviti lozinku na internet

28/02/2013

Kako postaviti lozinku na internet? Da bi se postavila primjerena sigurnosna zaštita, najprije je potrebno pristupiti konfiguracijskom sučelju uređaja.

Kako postaviti lozinku na internet? Da bi se postavila primjerena sigurnosna zaštita, najprije je potrebno pristupiti konfiguracijskom sučelju uređaja. To se vrši putem web-sučelja, odnosno uređaju možete pristupiti koristeći bilo koji web preglednik.

U polje za unos URL adrese u pregledniku potrebno je upisati adresu uređaja. Tvorničke postavke uređaja za adresu najčešće koriste jednu od sljedećih: 192.168.1.1 ili 192.168.2.1
Nakon što ste unijeli točnu adresu i pritisnuli tipku Enter, u web pregledniku će se otvoriti ulazna stranica sučelja za konfiguraciju uređaja. Na toj stranici potreban je unos lozinke kako bi se korisnik autorizirao i dobio pristup podešavanju postavki uređaja. Tvorničke postavke određuju da lozinke nema, stoga ako prvi puta ovako pristupate uređaju, dovoljno je pritisnuti gumb OK uz ostavljeno prazno polje za unos lozinke.

Ukoliko je uređaj podešen po tvorničkim postavkama, otvorit će se početna stranica stranica sučelja za konfiguraciju. Za podešavanje sigurnosnih postavki, na početnoj stranici odaberite vezu „Security Setup Wizard“ koja će vas odvesti na početnu stranicu čarobnjaka za podešavanje sigurnosnih postavki. Ukoliko ste na početnoj stranici čarobnjaka za podešavanje sigurnosnih postavki kliknuli na gumb „Next“, otvorit će vam se stranica za promjenu trenutne lozinke.

Na ovoj stranici možete izmjeniti postojeću lozinku ili stvoriti novu lozinku s obzirom da ju tvorničke postavke NE postavljaju. Preporuča se postaviti lozinku od minimalno 6 znakova (brojki i slova različite veličine).


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh