logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako postaviti lozinku na USB

14/03/2013

Kako bi zaštitili dokumente na USB memoriji od neželjenog pregledavanja ili korištenja, USB se može zaštiti lozinkom. Kako postaviti lozinku na USB?

Kako bi zaštitili dokumente na USB memoriji od neželjenog pregledavanja ili korištenja, USB se može zaštiti lozinkom. Kako postaviti lozinku na USB?

Ako uz USB stick niste dobili program za postavljanje lozinke tada ga trebate potražiti na internetu i instalirati. Jedan od programa kojim možete na bilo kojem USB sticku napraviti trezor je TrueCrypte. Program se instalira na USB kako bi se USB mogao koristiti i na računalima koji nemaju instaliran TrueCrypte program. Osim ove metode, moguće je postaviti lozinku na USB ako imate instaliran Windows 7 na računalu.

Ubacite USB stick u računalo, idite na My Computer i kliknite desni klik miša na disk od USB sticka te zatim odaberite opciju Turn on BitLocker. Nakon toga bi se trebao pojaviti okvir za upis željene lozinke. I na kraju kliknite na gumb Start Encrypting za zaključavanje sticka.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh