logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako postaviti pločice – keramičke pločice za kuhinju i za hodnik

29/09/2011

Jedan od značajnih načina uštede je da sami postavite keramičke pločice bilo za kuhinju ili za hodnik. Treba samo znati kako postaviti pločice.

Jedan od značajnih načina uštede je da sami postavite keramičke pločice bilo za kuhinju ili za hodnik. Treba samo znati kako postaviti pločice.

Pločice možete postavljati direktno na betonski i armirani pod. Za to koristite vodootporno ljepilo, koje morate oprezno nanositi ne previše i ne na prevelikoj površini kako biste stigli postaviti sve pločice. Prilikom postavljanja pločica koristite vaser vagu kako biste bili sigurni da pločice pravilno lijepite. Između pločica ostavljajte razmak, a kako bi on bio jednak koristite plastične križiće.
Pločice ćete ponekad trebati i rezati, a za to će vam koristiti dijamantni rezač pločica. Na kraju kada ste polijepili sve pločice slijedi fugiranje razmaka među pločicama s fugmasom kojom morate ispuniti cijeli razmak među pločica sve do dna. Na kraju vlažnom krpom uklonite ostatak fugmase i prebrišite pločice.

Ako ste savladali tehniku postavljanja keramičkih pločica izbjeći ćete nepotrebno plaćanje majstora i na taj način značajno uštedjeti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh