logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako postaviti ringtone na iPhone

05/06/2012

Ne znate kako postaviti ringtone na iPhone, postupak je jednostavan i trebate samo pratiti osnovne korake.

Ne znate kako postaviti ringtone na iPhone, postupak je jednostavan i trebate samo pratiti osnovne korake.

Prvo pokrenite iTunes, zatim odaberite pjesmu koju želite postaviti kao ringtone zvona. Poslušajte pjesmu koju želite postaviti kao zvuk zvona, te odlučite se za najdraži dio koji želite postaviti kao ringtone. Sada kliknite desnim klikom miša, te odaberite ponuđenu opciju “Get Info”, zatim kliknite na “Options”. U “start time” upišete početak vašeg ringtona i na “stop time” upišete kraj vašeg ringtona i kliknite OK. Sada odaberite ponovno tu istu pjesmu, te kliknite desni klik i odaberite “Convert Selection to AAC”. Pričekajte da iTunes izvrši radnju konventiranja, zatim kliknite desni klik miša na originalan file (pjesmu) te odaberite opciju “”Delete”. Nakon toga, kliknite gumb “Keep Files”, sada je potrebno pronaći konventirani file. Taj file se najčešće nalazi u mapi: “Music > iTunes > iTunes Music. Ima isti naziv kao i pjesma, ali joj je nastavak “.m4a”. Dva puta kliknite lijevim klikom miša na pjesmu sa nastavkom “.m4a” kako bi ste ga automatski ubacili u iTunes. Za kraj sve što je potrebno jest spojiti iPhone i pod tabom “Ringtones” obaviti sinkronizaciju kako bi vaš Ringtones prebacili na iPhone.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh