logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako posuditi novac i od koga posuditi novac

17/08/2012

Ako ste se našli u situaciju da morate posuditi novac, vodite računa od koga ćete posuditi novac. Pitanje je kako posuditi novac u današnje vrijeme.

Ako ste se našli u situaciju da morate posuditi novac, vodite računa od koga ćete posuditi novac. Pitanje je kako posuditi novac u današnje vrijeme.

Ovisno o svoti koju trebate posuditi odredite od koga ćete posuditi novac. Osoba od koje ćete posuditi novac mora imati u vas povjerenja da ćete vratiti novac. Kako biste stekli povjerenje potpišite s tom osobom ugovor u kojem ćete navesti koliko novca ste posudili i u kojem periodu se obvezujete vratiti novac. Novac, naravno, morate vratiti tako da vodite računa i o svoti koju posuđujete i na koji vremenski period. Svota novca i vrijeme vraćanja moraju biti realni.

Drugi način je da posudite novac od banke, odnosno uzmete kredit. Raspitajte se u različitim poslovnicama banke koje kredite nude i prema kojim uvjetima, pa odaberite onaj kredit koji vam najviše odgovara.

Nikako nemojte uzimati pozajmice ili kredite iz oglasnika, jer tek tada ćete zapasti u dugove iz kojih ćete se teško izvući.

I na kraju ne zaboravite da je novac lako posuditi i potrošiti, ali treba ga na kraju i vratiti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh