logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako pratiti potrošnju interneta

24/05/2013

Kako pratiti potrošnju interneta? Kako biste što efikasnije kontrolirali svoje mjesečne izdatke, važno je kontrolirati i pratiti potrošnju podatkovnog prometa tj. internetski promet koji koristite.

Kako pratiti potrošnju interneta? Kako biste što efikasnije kontrolirali svoje mjesečne izdatke, važno je kontrolirati i pratiti potrošnju podatkovnog prometa tj. internetski promet koji koristite.

Ostvareni internet promet možete pratiti putem web stranice i pozivom na besplatni broj Službe za korisnike, a ako je riječ o mobilnom internetu onda se potrošnja može provjeriti slanjem SMS-a na točno određeni broj. Sve što je potrebno napraviti je registrirati se na web stranici vašeg teleoperatera i pregledavati svoj račun.
No, za one koji nisu u mogućnosti koristiti flat internet, paket s neograničenim internerom, postoji veliki broj aplikacija koje prate vaš internet promet, a posebno su pogodne za praćenje potrošnje mobilnog interneta.

Neke od aplikacija koje prate potrošnju interneta su: RAS monitor, BitMeter 2, Bandwidth Meter Pro i InterGuard.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh