logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako pratiti potrošnju interneta

29/03/2013

Kako biste što efikasnije kontrolirali svoje mjesečne izdatke, važno je kontrolirati i pratiti potrošnju podatkovnog prometa, odnosno internetski promet koji koristite. Kako pratiti potrošnju interneta?

Kako biste što efikasnije kontrolirali svoje mjesečne izdatke, važno je kontrolirati i pratiti potrošnju podatkovnog prometa, odnosno internetski promet koji koristite. Kako pratiti potrošnju interneta?

Ostvareni internet promet možete pratiti putem web stranice i pozivom na besplatni broj Službe za korisnike, a ako je riječ o mobilnom internetu onda se potrošnja može provjeriti slanjem SMS-a na točno određeni broj. Sve što je potrebno napraviti je registrirati se na web stranici vašeg teleoperatera i pregledavati svoj račun. No, za one koji nisu u mogućnosti koristiti flat internet, paket s neograničenim internerom, postoji veliki broj aplikacija koje prate vaš internet promet, a posebno su pogodne za praćenje potrošnje mobilnog interneta.

Ove aplikacije ne služe samo za praćenje internet prometa, nego preko njih možete vidjeti zapravo pravu brzinu vašeg interneta, odnosno vaše internet konekcije, kapacitet vašeg routera, moći ćete skenirati neke sumnjive aktivnosti i još mnogo toga. Neke od aplikacija koje prate potrošnju interneta su: RAS monitor, BitMeter 2, Bandwidth Meter Pro i InterGuard.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh