logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako pravilno odabrati kućanske uređaje i uštedjeti

29/09/2014

Dobrim i pravilnim odabirom kućanskih uređaja možete uštedjeti. Odaberite uređaje male potrošnje i velike energetske učinkovitosti.

Prilikom kupnje kućanskih uređaja uvijek dobro razmislite o onome što vam je zaista potrebno i koliko ćete to koristiti. Na gotovo svim proizvodima označen je energetski razred, uvijek pazite na to da odaberete uređaje A razreda zbog toga što nemaju veliku potrošnju energije i na njima na taj način možete dodatno uštedjeti.

Kada na prmjer kupujete pečnicu, oodaberite onu koja ima mogućnost kuhanja na plin jer je puno isplativiji i ekološki prihvatljiviji energenat. Također kada kupujete perilicu suđa ili veša nemojte birati najjeftiniju jer time zapravo ništa nećete dobiti i ne možete uštedjeti. Naprednije I nešto skuplje perilice troše manje vode, što je dugoročno puno isplativije. Vodite računa o tome koliko veliki kućanski uređaj ćete odabrati, jer na primjer kupite li veliki zamrzivač koji troši više energije, a da vam stoji polu prazan nema smisla, radije kupite manji zamrzivač koji će i trošiti manje.
Mnogo je kućanskih aparata koji nam stoje u regalima, a koje gotovo nikada nismo koristili, uštedite, ne kupujte nepotrebne kućanske aparate koji vam zapravo netrebaju.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh