logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako prebaciti kontakte na iPhone

14/05/2012

Zanima vas kako prebaciti kontakte na iPhone, mi vam nudimo dvije mogućnosti. Najveći problem prilikom zamijene jednog mobilnog uređaja drugim je prebacivanje telefonskih brojeva i imenika.

Zanima vas kako prebaciti kontakte na iPhone, mi vam nudimo dvije mogućnosti. Najveći problem prilikom zamijene jednog mobilnog uređaja drugim je prebacivanje telefonskih brojeva i imenika.

Ukoliko su telefoni istog proizvođača, problem se uglavnom rješava primjenom ugrađenih opcija za sinkronizaciju dva telefona ili u samom telefonu, ili u pratećem software-u koji ste dobili uz telefon. Ukoliko prelazite na iPhone možete koristiti dvije opcije. Prva opcija se može primijeniti ukoliko nemate previše brojeva u telefonu i ako svi oni mogu stati na SIM karticu. Tada, iskopirate sve brojeve sa starog telefona na SIM karticu i ubacite je u iPhone. Ova se opciju možete upotrijebiti ako imate noviju SIM karticu koja se sastoji od dva dijela, novije kartice dolaze u standardnom obliku sa perforacijom kojoj treba ukloniti višak kako bi se dobila mikro SIM kartica. Nakon što ste kopirali kontakte na SIM, uključite iPhone i kliknite ikonu “Settings”, te u okviru ove aplikacije izaberite opciju “Mail”, “Contacts”, “Calendars”, i onda opciju ”Import SIM Contacts”.

Druga mogućnost je prebacivanje imenika koristeći Microsoft Outlook. Nakon što se iz starog mobitela prebacili kontakte na računalo sa Microsoft Outlook programom. Za prebacivanje kontakata u iPhone prvo morate aktivirati iTunes Sync add-in u Outlook-u, zatim odaberite opciju Tools > Trust Center, u dijelu Categories kliknite na Add-ins. U dijelu Details nađite iTunes add-in u Inactive Application Add-ins listi, u Manage box-u, kliknite COM Add-ins i onda kliknite na GO, te u COM Add-ins dijalogu koji se pojavi, selektirajte iTunes sync Add-ini na kraju kliknite OK. Slijedeće što trebati napraviti je povezati iPhone sa računalom te pokrenite program iTunes. Zatim kliknite na vaš iPhone u meniju sa lijeve strane pod stavkom Devices, potom u meniju u vrhu ekrana odaberite stavku Info. Označite kvadratić ispred opcije Sync Contacts with i iz padajućeg menija odaberite stavku Outlook.

Na kraju kliknite na dugme Sync u donjem desnom uglu iTunes aplikacije, čime bi vaši kontakti trebali biti prebačeni u iPhone.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh