logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako prebaciti pjesme na android

22/05/2013

Odlučili ste se za android telefon, ali ne znate kako prebaciti pjesme na android. Ukoliko prebacujete glazbu, slike i video sadržaj na android koristeći PC, jednostavno povežite ova dva uređaja.

Odlučili ste se za android telefon, ali ne znate kako prebaciti pjesme na android.  Ukoliko prebacujete glazbu, slike i video sadržaj na android koristeći PC, jednostavno povežite ova dva uređaja.

Nakon što povežete vaše uređaje, trebali bi vidjeti popup menu na kojem imate nekoliko opcija. Ovdje možete izabrati različite načine prebacivanja sadržaja, a koje su posebno dobre i prilagodljive Android pametnim telefonima i tabletima.

Za video sadržaj i slike izaberite Import opciju, a za prebacivanje glazbe izaberite Windows Media Player Sync. Također, možete izabrati Open device to view files, ovo će vam sve vaše fajlove na Android uređaju otvoriti u exploreru, tako da jednostavno možete upravljati s njima.

Ako izaberete posljednju ponuđenu opciju svi vaši dokumenti na Android telefonu ili tabletu bit će iščitani kao da pregledate sadržaj USB stika, što će cijeli proces dosta pojednostaviti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh