logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako prezentirati proizvod: prezentirajte svoj proizvod

30/06/2014

Saznajte kako najbolje prezentirati svoj proizvod jer dobra reklama je prva važna stvar za uspješnu prodaju novog proizvoda.

Kad plasirate novi proizvod na tržište, vrlo je bitno da ga dobro prezentirate. Nitko neće prepoznati vašu ideju i prednosti proizvoda ako ga ne prezentirate kako treba. Ako, npr., želite prodati novi model aparata za kavu, morate predstaviti sve njegove prednosti i inovacije u odnosu na prošli model. Lošom reklamom samo ćete gubiti novce, a stvar koju želite prodati skupljat će prašinu na policama.

Prezentirajte svoj proizvod

Dizajn proizvoda mora biti privlačan, ali isto tako je bitno i pakiranje. To je prvo što kupac vidi. Često će baš pakiranje potaknuti kupca da kupi ili ne kupi određenu stvar. Zato pazite na dizajn pakiranja. Trebalo bi imati ugodan dizajn, predstavljati brend i glavnu karakteristiku proizvoda. Kad ste privukli kupca dizajnom pakiranja, treba vam dobar opis stvari koju mu želite prodati, kako bi se lakše odlučio da kupi tu stvar baš od Vas. Opis treba sadržavati glavne karakteristike proizvoda, a opet treba biti kratak i jasan. Ne čekajte da netko dođe u dućan i na polici po prvi put ugleda stvar koju prodajete. Ljudi uglavnom nemaju vremena proučavati nove stvari u dućanu. U većini slučajeva projure kroz dućan uzimajući stvari sa spiska. Reklamirajte svoj proizvod gdje god možete. Tu možete iskoristiti sve prednosti interneta.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh