logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako prodati auto?

12/01/2012

Trebate prodati stari automobil, ali ne znate kako prodati auto. Prvi korak je njegovo oglašavanje.

Trebate prodati stari automobil, ali ne znate kako prodati auto. Prvi korak je njegovo oglašavanje.

Stavite oglas o prodaji automobila u oglasnik, a pritom navedite čim više podataka o automobilu koji prodajete (točna oznaka modela, motora i paket opreme, godište, boja, stanje limarije i motora), po mogućnosti stavite i njegovu fotografiju. U oglas stavite i cijenu. Cijenu odredite tako da ga usporedite s automobilima sličnog tipa, godine proizvodnje i prijeđene kilometraže. Prikupite sve potrebne papire kako ne biste na to trošili vrijeme kada se kupac javi.

Prije nego što krenete s prodajom pripremite auto za prodaju. Ako je potrebno popravite ono što je pokvareno, obratite pažnju na detalje. Obavezno operite auto izvana i iznutra jer će čist auto ostaviti dobar dojam na kupca. Kada se javi potencijalni kupac omogućite mu probnu vožnju, ali obavezno pođite s njim i nikome nemojte davati prometnu dozvolu. Prihvatite i odlazak u servis ili na tehnički pregled kako bi se kupac uvjerio da je automobil ispravan.

Tek kada ste sigurni da je kupac zainteresiran za kupovinu automobila tek onda krenite s pripremanjem kupoprodajnog ugovora.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh