logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako prodati kuću

01/07/2013

Vlasnik ste kuće koju želite prodati, ali ne znate kako prodati kuću, odnosno na što je osobito bitno paziti prilikom prodaje kuće.

Vlasnik ste kuće koju želite prodati, ali ne znate kako prodati kuću, odnosno na što je osobito bitno paziti prilikom prodaje kuće.

Kuću koju prodajte najprije uredite, pritom se ne misli na neka velika ulaganja, već sitne popravke po kući. Osobito je važno dobro očistiti kuću i spremiti kako biste mogli napraviti nekoliko dobrih fotografija koje ćete stavljati na oglas.

Možete početi oglašavati kuću na internetu, uz tekst u kojem opisujete kuću poželjno je staviti i nekoliko fotografija kako bi potencijalni kupci vidjeli o kakvoj je kući riječ. Možete i ne morate napisati koliko novca tražite za kuću. Uz oglašavanje na internetu pokušajte krenuti s oglašvanjem u lokalnim medijima na području gdje se kuća nalazi. Ako se sami ne želite baviti s prodajom jer nemate vremena za to ili je kuća udaljena od vašeg mjesta boravka tada je najbolje kuću dati u agenciju za nekretnine.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh