logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako prodati rukotvorine

11/07/2013

Pokrenuli ste posao ručne izrade predmeta ili se pak već dulje vrijeme bavite mišlju da svoj hobi pretvorite u isplativi biznis. Stoga se pitata kako prodati rukotvorine.

Pokrenuli ste posao ručne izrade predmeta ili se pak već dulje vrijeme bavite mišlju da svoj hobi pretvorite u isplativi biznis. Stoga se pitata kako prodati rukotvorine.

Prodaja rukotvorina moguća je tako da se registrirate otvaranjem kućne radinosti, samostalne djelatnosti ili obrta te trgovačkog društva. Unikatni, lijepi i zanimljivi radovi uvijek će naći svoga kupca, no kako biste svoj proizvod plasirali na tržište morate ga reklamirati. Marketing je najbolje napaviti na tri razine, u krugu prijatelja i poznanika, online oglašavanje te preko udruženja koja okupljaju kreativce koji se bave izradom i prodajom rukotvorina. Za početak izradite male reklamne materijale i podijelite ih prijateljima i poznanicima te ih zamolite da i oni vaše rukotvorine preporuče dalje.

Uložite financijska sredstva u izradu vlastite web stranice, otvorite profil na Facebooku te pronađite web stranice koje reklamiraju prodaju rukotvorina.
Osim toga, postoje udruženja i udruge koje okupljaju i afirmiraju kreativce koji se bave izradom rukotvorina. U njihovoj organizaciji možete sudjelovati na sajmovima rukotvorina.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh