logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako prodati životno osiguranje

24/04/2013

Životno osiguranje jedno je od najtraženijih osiguranja i može poslužiti u više slučajeva, kao štednja, osiguranje uslijed nezgoda, osiguranje obitelji uslijed smrti, štednja kao jamac za kredite i slično.

Životno osiguranje jedno je od najtraženijih osiguranja i može poslužiti u više slučajeva, kao štednja, osiguranje uslijed nezgoda, osiguranje obitelji uslijed smrti, štednja kao jamac za kredite i slično.

Ovaj tip osiguranja najviše se koristi u europskim zemljama zbog osigurane svote novca u vrijeme kada nastupa kraj radnog staža te služi kao sigurna mirovina.
Za razliku od mirovinskog fonda, u ovom slučaju klijent je za vrijeme cijelog života, odnosno uplaćivanja police, osiguran i uslijed nezgode, invalidnosti ili smrti osiguranje mu jamči da će dobivati određenu odštetu za nastalo stanje.

Prodajom police životnog osiguranja bave se osiguravateljske kuće i njihovi namještenici, zastupnici u osiguranju. Za svoj posao uglavnom su plaćeni po učinku pa se moraju itekako potruditi oko svoje zarade, a osim toga u kriznim vremenima nije tako lako ljudima prodati policu životnog osiguranja.  Zastupnik osiguranja mora biti vrlo proaktivna osoba koja sama traži i pridobiva nove klijente, ima vlo razvijene pregovaračke i prodajne sposobnosti, te vješto organizira svoj terenski posao.

Potencijalne klijente zastupnik osiguranja mora dobro informirati i zainteresirati za sklapanje police životnog osiguranja, objasniti im sve uvjete i što se sve konkretno dobiva ovom policom. Osim toga, dobar zastupnik osiguranja mora imati prodajne sklonosti i vrlo izražene komunikacijske vještine.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh