logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako prodati zlato i prodaja zlatnog nakita – otkup lomljenog zlata

18/08/2011

Prodaja zlatnog nakita za mnoge je jedan od načina za izlaz iz teške financijske situacije. Kako prodati zlato i tko vrši otkup lomljenog zlata?

Prodaja zlatnog nakita za mnoge je jedan od načina za izlaz iz teške financijske situacije. Kako prodati zlato i tko vrši otkup lomljenog zlata?

Prije nego što krenete s prodajom svog zlata dobro se raspitajte o cijenama zlata na tržištu kako biste se znali postaviti prilikom prodaje. Naučite sve o specifičnim mjerama koje se koriste kod prodaje zlata tako da vas nitko ne uspije prevariti.
Primjerice, svakako trebate znati da je unca mjera kojom se izražava težina zlata, a karat je mjera kojom se definira čistoća zlata.
Otkup zlata vrše gotovo sve zlatare, ali budite oprezni prilikom prodaje zlata. Naime, otiđite u nekoliko različitih zlatara i vidjet ćete da cijene koje vam nude zlatari razlikuju. Na taj način možete izabrati onu koja vam najviše nudi za komad zlata koji prodajete. No, osim toga brojni se trgovci zlatom mogu pronaći na raznim oglasnicima i na internetu, ali pazite nemojte se dati zavrati lažnim obećanjima.

S porastom cijene zlata postala je velika potražnja za njegovim otkupom, pa postoje druga brojna mjesta koja otkupljuju zlato, pa tako primjerice i neke mjenjačnice. Pa s obzirom da je potražnja za zlatom veća nemojte žuriti već promišljeno prodajte svoje zlato.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh