logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako promijeniti e mail adresu

11/08/2012

Želite promijeniti e-mail adresu, ali ne znate kako promijeniti e mail adresu na, primjerice, Gmail-u, to možete učiniti u par jednostavnih koraka.

Želite promijeniti e-mail adresu, ali ne znate kako promijeniti e mail adresu na, primjerice, Gmail-u, to možete učiniti u par jednostavnih koraka.

Dakle, prvo se prijavite na Gmail, zatim kliknite ikonu zupčanika pri vrhu bilo koje stranice usluge Gmail, a zatim kliknite Postavke pošte i otvorite karticu Računi i uvoz. Zatim kliknite Postavke Google Računa, zatim odaberite Oporavak zaporke pod Osobnim postavkama. Prikazat će se upit da ponovo unesete zaporku kako biste potvrdili zaporku i zaštitili račun. Kliknite “Dodaj adresu e-pošte za oporavak” ako je već prije niste postavili ili kliknite vezu “Uredi” pored svoje trenutačne adrese e-pošte za oporavak da biste je promijenili. Kliknite Spremi kako biste spremili promjene. Zatvorite prozor Google Račun pomoću gumba Zatvori na pregledniku ako se još ne želite odjaviti s usluge Gmail.

Promjena e-maila i na drugim servisima je u pravilu slična, e-mail se obično mijenja u postavkama, slijedite upute za novi mail, zatim upišete novi mail, te ga potvrdite, dok ne potvrdite svoj novi email, stari će biti aktivan.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh