logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako promijeniti tarifu na mobitelu

23/01/2013

Mobilni operateri u svojoj ponudi obavezno imaju više tarifnih modela tj. tarifa koje svaki od korisnika može promijenit ovisno o svojim potrebama. Kako promijeniti tarifu na mobitelu?

Mobilni operateri u svojoj ponudi obavezno imaju više tarifnih modela tj. tarifa koje svaki od korisnika može promijenit ovisno o svojim potrebama. Kako promijeniti tarifu na mobitelu?

Tarife na mobitelu mogu se promijeniti pozivom korisničkog broja koji je za to predviđen i automatskim navođenjem do željenog tarifnog modela ili uz pomoć službe za korisnike. Osim toga, tarifa se kod nekih operatera može promijeniti slanjem SMS poruke s nazivom tarife ili određenim sadržajem koji je unaprijed određen od strane mobilnog operatera. Jedan od načina promjene tarifnog modela je putem interneta i web stranica mobilnog operatera koji koristite.

Obzirom da svaki korisnik može imati različite potrebe vezane za usluge mobilne telefonije – od razgovora, SMS i MMS poruka, korištenja interneta i podatkovnog prometa, mogućnost mijenjanja tarifnih modela je vrlo svrsishodna opcija. Tarifni modeli se biraju već prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa, a kako se mijenjaju navike korisnika može se promijeniti tarifni model.

Korisnici koji se koriste uslugama određenog mobilnog operatera nadoplatom bonova također mogu mijenjati tarifne modele, a kod nekih operatera potrebno je za tu uslugu nadoplatiti račun odgovarajućim bonom.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh