logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako provjeriti OIB, provjera OIB-a

13/06/2012

Najjednostavniji način kako saznati ili provjeriti OIB je putem internet stranice www.oib.hr. Provjera OIB-a je dostupna svima, ako se znaju određeni podaci.

Najjednostavniji način kako saznati ili provjeriti OIB je putem internet stranice www.oib.hr. Provjera OIB-a je dostupna svima, ako se znaju određeni podaci.

Dakle, na navedenoj internet stranici potrebno je upisati ime i prezime, matični broj ili broj osobne iskaznice i u nekoliko sekundi dobit ćete odgovor sa svojim osobnim identifikacijskim brojem (OIB). Ukoliko nemate OIB potrebno je dostaviti zahtjev za određivanje i dodjeljivanje osobnoga identifikacijskog broja koji se podnosi Ministarstvu financija, odnosno Poreznoj upravi za određivanje i dodjeljivanje osobnoga identifikacijskog broja.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh