logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako razgovarati preko MSN

17/12/2012

Kako razgovarati preko MSN i što je MSN? MSN Messenger je program za razne vrste komunikacija između osoba koje su povezane na Microsoft Network (MSN) mrežu, a nalaze se bilo gdje u svijetu.

Kako razgovarati preko MSN i što je MSN? MSN Messenger je program za razne vrste komunikacija između osoba koje su povezane na Microsoft Network (MSN) mrežu, a nalaze se bilo gdje u svijetu.

Da bi se komuniciralo preko MSN-a svi potencijalni sugovornici moraju na svojim računalima imati instaliran MSN Messeger program. Nakon instalacije potrebno je obaviti postupak kreiranja korisničkog računa koji se naziva .NET passport (besplatno) na Microsoft Network poslužitelju. Korisnički račun temelj je povezivanja na sustav Microsoft Network poslužitelj i cjelokupnog kasnijeg rada.
Najpopularnija metoda komunikacije je slanje istovremenih poruka tj.instant messaging, koje se odmah pojavljuju na ekranu prijavljenih primatelja. Može se koristiti brbljaonica ili chat, slati e-mail poruke, prenositi datoteke , provoditi audio i video konferencije, dijeliti ekran, koristiti ploča i sl.

To je jedan od lakših način komuniciranja, a ujedno i jeftiniji jer bez velike potrošnje može se razgovarati s ljudima iz cijelog svijeta, pokazivati svoje slike te komunicirati preko web kamere i gledati sugovornika. Osim toga, kada nismo u mogućnosti biti uz računalo MSN se može koristiti i preko mobilnog uređaja.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh