logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se najbolje predstaviti

30/05/2014

Naučite kako se predstaviti na najbolji mogući način na bilo kojem poslovnom sastanku ili razgovoru.

Bilo da je riječ o nekom poslovnom sastanku ili razgovoru za posao, predstavljanje je obavezno. Ako se radi o poslovnom sastanku na kojem vi predstavljate svoje poduzeće (ili poduzeće u kojem radite) potencijalnim poslovnim partnerima, najbolje je da prvo kažete svoje ime i prezime, iz kojeg ste poduzeća te vaše mjesto u poduzeću. Nakon toga navedite osnovne informacije o poduzeću (čime se bavi, vizija, misija, cilj, postignuća) tako da se usredotočite na prednosti i mogućnosti.

Ako se radi o poslovnom sastanku na kojem predstavljate neki projekt, najbolje je da prvo u dvije tri rečenice navedete osnovne informacije o sebi i poduzeću (svoje ime i prezime, naziv poduzeća, čime se bavi poduzeće te koje je vaše mjesto u poduzeću). Nakon toga navedite ime projekta, kratak opis projekta te vašu ulogu u projektu.

Ako se radi o razgovoru za posao, najbolji način predstavljanja je da navedete osnovne podatke o sebi (ime, prezime, gdje živite te škola koju ste završili), iskustvo koje je relevantno za taj posao ili u kojem ste koristili vještine koje se traže kod pozicije za koju ste se prijavili, te istaknite svoje prednosti. Ako vas traže da navedete svoje slabosti, navedite neke koje nisu bitne za taj posao.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh