logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se odmoriti od posla

26/07/2013

Odlazak na godišnji odmor osobito je važan za odmor od posla I svakidašnjih navika kako bi se nakon toga mogli vratiti i biti puno učinkovitiji. Kako se odmoriti od posla?

Odlazak na godišnji odmor osobito je važan za odmor od posla i svakidašnjih navika kako bi se nakon toga mogli vratiti i biti puno učinkovitiji. Kako se odmoriti od posla?

Najbolje je ako vam financijske prilike dopuštaju odlazak na godišnji odmor izvan mjesta borakva i mjesta u kojem vam se nalazi posao kako biste se u potpunosti mogli isključiti od svakodnevnice.
Tako nećete viđati osobe koje gotovo svakodnevno viđate, odlaziti na mjesta koja svakodnevno psojećujete I ništa vas neće podsjećati na svakodnevnicu. Jedino tako ćete se potpuno moći isključiti. Na odmoru radite ono što volite i što ne stignete kada radite, svatko prema svojim interesima. Isključite mobitel, kompjuter sve što vas može ometati i vraćati natrag na posao. Kvalitetan odmor od posla imat će veliki pozitivan efekt na vaš posao kada se vratite.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh