logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se piše molba za posao

22/03/2012

Vaša molba je prvo što će vaš budući poslodavac vidjeti, stoga vrlo je važno znati kako se piše molba za posao.

Vaša molba je prvo što će vaš budući poslodavac vidjeti, stoga vrlo je važno znati kako se piše molba za posao.

Molba mora biti napisana u formi poslovnog pisma. Molbu počinjete sa osobnim podacima, dakle osobne podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona/mobitela, e-mail adresa) trebate navesti u gornjem desnom kutu. Ispod vaših podataka, s lijeve strane papira pišu se podaci tvrtke, te isto tako podatke natječaja za radno mjesto na koje se prijavljujete i kontakt osobu. Uvod treba biti kratak i sažet te mora sadržavati informacije o tome gdje ste vidjeli natječaj (novine, internet…) i za koje radno mjesto se natječete. U sadržaju navodite kvalitete i osobine koje posjedujete, a smatrate ih potrebnima za određeni posao. Molba mora jasno izražavati vaše sposobnosti, prednosti i potencijalan doprinos budućoj tvrtki.

Molba ne bi trebala biti dulja od jedne stranice te treba dati precizne informacije. Uz molbu priložite životopis u kojem ćete opširnije opisati stručnu spremu, poslovno iskustvo, vještine i znanja koje posjedujete i slično.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh