logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se predstaviti na sastanku

17/04/2013

Pitate se kako se predstaviti na sastanku i na što sve trebate obratiti pozornost, a da to bude u pozitivnom ozračju. Svaka vaša gesta i riječ, stav, pristupačnost i način odijevanja šalju poruku o vama

Pitate se kako se predstaviti na sastanku i na što sve trebate obratiti pozornost, a da to bude u pozitivnom ozračju. Naime, svaka vaša gesta i izgovorena riječ, stav, razina ljubaznosti i pristupačnosti, komunikacijske vještine, ali i način odijevanja govore o vama.
Dakle, pravila bontona i općeprihvaćeni standardi moraju biti dio vlastitog ponašanja. Pažnja i poštovanje moraju biti primarni.  Kad smo na poslovnom sastanku važno je stvoriti dobru sliku o sebi, kao osobi od povjerenja, pouzdanoj i korektnoj osobi.  Ponašanje na poslovnom sastanku spada u poslovni bonton i vrlo je važan dio poslovne komunikacije, a kako bi se što bolje predstavili potrebno je pokazati određenu spremnost za sudjelovanjem i proaktivnost te se informirati o temama sastanka. Od vas će biti vrlo neprofesionalno ako dođete na sastanak nepripremljeni jer nećete moći aktivno sudjelovati u sastanku.
Kada dobijete riječ morate govoriti jasno I kratko, tako da bude svima razumljivo. Slušajte što drugi govore kako biste se mogli uključiti u razgovor.  Na sastanak obavezno dolazite na vrijeme.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh