logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se preko mobitela spojiti na internet

26/04/2013

Kako se preko mobitela spojiti na internet? Mobilni telefoni i smart telefoni mogu se spojiti na internet s gotovo bilo koje lokacije. Dakle, sve što vam je potrebno je mobilni uređaj koji podržava internet spajanje.

Kako se preko mobitela spojiti na internet? Mobilni telefoni i smart telefoni mogu se spojiti na internet s gotovo bilo koje lokacije. Dakle, sve što vam je potrebno je mobilni uređaj koji podržava internet spajanje. No, ukoliko se ne možete spajati na internet putem mobitela, postoji mogućnost da na uređaju nemate internetske postavke.
Kako biste zaprimili odgovarajuće internetske postavke za vaš uređaj, morate kontaktirati vašeg mobilnog operatera koji će vam poslati instalacijsku poruku. Nakon spremanja postavki potrebno je ugasiti te upaliti mobilni uređaj. Internetu možete pristupiti preko web ikone na vašem mobilnom uređaju koja vas vodi na web pretraživač. Spajanje na internet je moguće i koristeći 3G „hotspot“ točku. Znači spajanje na internet putem WLAN-a preko routera spojenog na internet poslužitelja.

Novi smart telefoni imaju mogućnost stvaranja njihove vlastite Wi -Fi hotspot točke.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh