logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se pripremiti za skijanje

29/12/2011

Priprema za skijanje je važna kako bi se izbjegle neželjene posljedice. Evo osnovnih savjeta kako se pripremiti za skijanje.

Priprema za skijanje je važna kako bi se izbjegle neželjene posljedice. Evo osnovnih savjeta kako se pripremiti za skijanje.

Najvažnija je tjelesna priprema za napore skijanja jer na taj način smanjujete mogućnosti nastanka ozljeda, sprječavate nastanak upale mišića… Fizičke pripreme za skijanje trebaju početi nekoliko mjeseci prije odlaska na skijanje. Obavezno sa sobom ponesite malu kućnu ljekarnu jer ćete sigurno na kraju dana osjećati iscrpljenost i ako se niste fizički pripremili osjećat ćete upalu mišića. U vašoj kućnoj ljekarni neka se nađu lijekovi protiv bolova, protiv temperature, gel za ublažavanje bolova, elastični zavoj i kutija prve pomoći. Iako je zima i odlazite na skijanje ne zaboravite sa sobom ponijeti i zaštitu od sunca. Obavezno uzmite sunčane naočale, kremu za sunčanje i balzam za usne.

I na kraju uplatite si putno zdravstveno osiguranje jer troškovi liječenja u inozemstvu su jako visoki. Cijena putnog zdravstvenog osiguranja ovisi o dužini putovanja, pa može iznositi od nekoliko desetaka do nekoliko stotina kuna.

Kako se pripremiti za skijanje:
1. Fizička priprema
2. Kućna ljekarna
3. Zaštita od sunca
4. Putno zdravstveno osiguranje


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh