logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se riješiti straha od neuspjeha

10/08/2012

Da bi došli do nekog uspjeha moramo mu odrediti cilj, ono što nas sprječava u ostvarenju cilja vrlo često je strah od neuspjeha. Stoga, za ostvarenje ciljeva potrebno je znati kako se riješiti straha od neuspjeha.

Da bi došli do nekog uspjeha moramo mu odrediti cilj, ono što nas sprječava u ostvarenju cilja vrlo često je strah od neuspjeha. Stoga, za ostvarenje ciljeva potrebno je znati kako se riješiti straha od neuspjeha.

Da bismo se mogli uspješno suočiti sa strahom, važno je saznati zašto nam se određeni strah pojavljuje, odnosno zašto imamo negativne misli. Kad saznamo uzrok svojih strahova, tada umanjujemo njihovu vrijednost, odnosno strah slabi. Treba naglasiti da strahove ne možemo ukloniti, ali ih možemo umanjiti, ipak realan strah je u nekoj normalan, jer on nas upozorava na primjerice nepoznate situacije.

Obzirom da je strah emocija koja nas zaustavlja u našim akcijama, vrlo je važno suočiti se sa situacijom koja izaziva strah, te dopustiti si da prođemo kroz njega nastavljajući raditi ono u čemu nas isti sprječava. Jedan od načina kako smanjiti strah je meditacija, molitva, čitanje knjiga ili jednostavno šetnja. Isto tako je važno kakvim ljudima smo okruženi, stoga je potrebno izbjegavati osobe koje nas uvjeravaju da nešto ne možemo napraviti, jer to rade iz ljubomore, zavisti ili zato što same nešto ne mogu nešto napraviti.

Vrlo je važno što češće podsjećati se na temeljne vrijednosti i ciljeve u životu, te prihvatiti činjenicu da je neuspjeh dio života iz kojeg možemo učiti kako bi što uspješnije stigli do željenih ciljeva.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh