logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se riješiti stresa na poslu i posljedice stresa

15/09/2011

Stres na poslu posta je česta pojava. Treba znati kako se riješiti stresa na poslu jer posljedice stresa mogu biti opasne.

Stres na poslu posta je česta pojava. Treba znati kako se riješiti stresa na poslu jer posljedice stresa mogu biti opasne.

Meditacija je jedan od načina kako se uspješno boriti protiv stresa, stoga svakih sat vremena uzmite barem 5 minuta za sebe i pokušajte se opustiti uz pravilno disanje. Također, nemojte s kolegama na poslu razgovarati samo o poslu, pokušajte i o nečemu što vas opušta, primjerice, odlazak u kino, nekom putovanju…
Dobro se organizirajte kako sami sebi ne biste stvorili stresne situacije. Osim organizacije posla važna je i organizacija radnog stola, neka na vašem stolu bude sve uredno posloženo.

Ako imate mogućnosti slušajte glazbu, ali neka to bude lagana glazba koja opušta. Vrlo je važno da naučite reći ‘ne’, odnosno naučiti koja je granica kada je dopušteno reći ‘ne’, a da ne biste ugrozili svoj posao.
Pokušajte na posao doći naspavani kako vas umor ne bi činio nervoznim. I na kraju ne zaboravite na osmijeh.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh