logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se rukovati i stisak ruke

14/09/2011

Kako se rukovati vrlo je važno znati jer je to prvi kontakt s poslodavcem ili poslovnim partnerom. Stisak ruke ne smije biti niti prejak niti prelagan već umjeren.

Kako se rukovati vrlo je važno znati jer je to prvi kontakt s poslodavcem ili poslovnim partnerom. Stisak ruke ne smije biti niti prejak niti prelagan već umjeren.

Ispružite ruku otvorenim dlanom i ispruženim palcem prema gore. Stisak ruke neka bude kratak, dovoljna je sekunda. Tek toliko da iskažete poštovanje. Nemojte se previše približiti osobi s kojom se rukujete, dovoljno je da se nagnete tijelom prema sugovorniku dok pružate ruku, nasmijete se te izmijenite par riječi. Na kraju razgovora pružite ruku i iskažite zahvalnost za izdvojeno vrijeme.

Za to vrijeme lijevu ruku držite opušteno pokraj tijela.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh