logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako se smiriti na poslu

15/12/2011

Sigurno i vas na radnom mjestu povremeno zateknu neugodne i stresne situacije, te se pitate kako se smiriti.

Sigurno i vas na radnom mjestu povremeno zateknu neugodne i stresne situacije, te se pitate kako se smiriti. Do može doći ako nam je do nečega jako stalo, te ako osjećamo bespomoćnost da to dobijemo, odnosno zadržimo.

Možemo smanjiti osjećaj bespomoćnosti tako da osvijestimo da nam na raspolaganju stoji puno više rješenja nego što nam se to čini na prvi pogled. Preporučuje se izaći iz stresne situacije i smiriti emocije dubokim disanjem, kratkom šetnjom ili nekom drugom fizičkom aktivnosti. Zapamtite da niste savršeni, uvijek ćete činiti greške. Naučite pristojno reći “ne” dodatnom poslu. Možda će pomoći ako si uzmete mirnu pauzu daleko od svih drugih. Ne ostavljajte stvari za zadnju minutu. Nemojte se naprezati cijelo vrijeme.

Ne morate uvijek pokušavati dostići očekivanje koja drugi imaju od vas, ili čak svoja očekivanja od samoga sebe. Jedino što možete je dati sve od sebe.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh