logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako spojiti laptop na internet

16/11/2011

Trebate spojiti laptop na internet, a ne znate kako spojiti laptop na internet. Naime, za to vam treba bežični ruter i wireless adapter u laptopu koji je standardni dio opreme laptopa.

Trebate spojiti laptop na internet, a ne znate kako spojiti laptop na internet. Naime, za to vam treba bežični ruter i wireless adapter u laptopu koji je standardni dio opreme laptopa.

Da bi spojili bežićno laptop na mrežu najprije trebate omogućiti na ruteru wireless spajanje. Potražite u uputstvima koje ste dobili sa prijenosnikom kako se aktivira wireless. Najčešće se radi od kombinaciji tipki npr. tipka FN i F1 . Ukoliko nemate upute jednostavno potražite na tipkovnici znak obrnutog trokuta koji označava wireless.

Nakon što ste aktivirali wireless kliknite na ikonu monitora koja se nalazi u taskbaru (dolje desno pokraj sata). Otvorit će vam se prozor sa svim dostupnim mrežama.

Nakon što ste pronašli željenu mrežu kliknite dva puta na nju nakon čega će vam se otvoriti prozor u koji morati napisati lozinku za pristup. Ukoliko je lozinka ispravna nakon nekoliko sekundi dobit ćete poruku da ste spojeni na mrežu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh