logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako spojiti laptop na TV

15/11/2011

Trebate spojiti laptop na TV, ali ne znate kako spojiti laptop na TV. Za spajanje laptopa i TV-a potreban vam je kabel koji košta oko trideset kuna.

Trebate spojiti laptop na TV, ali ne znate kako spojiti laptop na TV. Za spajanje laptopa i TV-a potreban vam je kabel koji košta oko trideset kuna. Prije kupovine provjerite ulaze na TV-u i laptopu.

Većina novih televizora i laptopa ima HDMI (mali priključak, slikan USB utoru), VGA (plave je boje i ima pinove u tri reda) i DVI ulaze (bijeli široki priključak sa pinovima u tri reda, većina novih monitora je spojena sa računalom putem DVI kabela).

Nakon što ste odabrali kabel i spojili TV sa laptopom, uključite prijenosnik, a televizor prebacite na AV kanali ili Video, ovisno o priključku. Pri pokretanju Windowsa automatski će se pojaviti slika na televizoru, a ukoliko želite podesiti dodatne opcije kliknite na radnoj površini desnim klikom miša i odaberite zadnju opciju Properties > Settings > Advanced. Slijedeći ove upute jednostavno ćete spojiti i sami laptop na televizor.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh