logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako spojiti mobitel na internet

08/05/2012

Zanima vas kako spojiti mobitel na internet, postupak je vrlo jednostavan, potrebno je samo imati mobilni uređaj koji podržava internet spajanje.

Zanima vas kako spojiti mobitel na internet, postupak je vrlo jednostavan, potrebno je samo imati mobilni uređaj koji podržava internet spajanje.

Prije svega, da biste se spojiti na internet morate imati mobilni uređaj koji podržava internet spajanje. Pristupiti internetu možete preko web ikone na vašem mobilnom uređaju, mnogi mobiteli imaju ugrađeni (gumb) ikonu koja vas vodi na web pretraživač. Spajanje na internet je moguće i koristeći 3G „hotspot“ točku. Znači spajanje na internet putem WLAN-a preko routera spojenog na internet poslužitelja. Novi smart (pametni) telefoni imaju mogućnost stvaranja njihove vlastite Wi -Fi hotspot točke. Ako je takva funkcija uključena, svi u radijusu (ovisi o mobilnom telefonu i internet poslužitelju) mogu se koristiti vašom mrežom.

Hotspot funkcionira kao bilo koja druga Wi –Fi mreža i možete spojiti svoj laptop ili PC na internet birajući hotspot mobilnog uređaja kao vašu bežičnu mrežu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh