logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako spustiti cijenu stana

22/05/2013

Pri kupnji stana već je uobičajeno da su prodavatelji spremni ozbiljnom kupcu spustiti cijenu nekretnine koju prodaju. Ali kako spustiti cijenu stana?

Pri kupnji stana već je uobičajeno da su prodavatelji spremni ozbiljnom kupcu spustiti cijenu nekretnine koju prodaju. Ali kako spustiti cijenu stana?

Najčešće se početne cijene navedene u oglasu mogu spustiti, a prema nekim istraživanjima vlasnici nekretnina spremni su spustiti cijenu stana čak i do 20 posto. Prilikom određivanja cijene stana prodavatelj mora imati u vidu tržišne uvjete, a kupac može to iskoristiti kako bi spustio početnu cijenu koju je kupac odredio.

Prodavatelji često spuštaju cijenu stana i zbog nekih privatnih razloga, primjerice, kredita koje više ne mogu vraćati, dugova… Kupac se bez obzira na sve prije nego što krene u potragu za stanom mora raspitati o cijenama stanova na području gdje je odlučio kupiti stan kako bi lakše procijenio realnu vrijednost stana. Također, cijenu određuje i način grijanja u stanu, stolarija, kat na kojem se nalazi stan, kvart, stanje instalacija…

Kupujete li stan, a našli ste odgovarajuću nekretninu, ne zaboravite na cjenjkanje. To je u vašem interesu, a prodavatelj će se sigurno potruditi da zadrži cijenu ispod koju je odredio i morate imati dobre argumente kako biste spustili cijenu stana.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh