logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako staviti karticu u iPhone, SIM kartica za iPhone 4

28/05/2012

Nakon što ste saznali koja je SIM kartica za iPhone 4, treba znati kako staviti karticu u iPhone.

Nakon što ste saznali koja je SIM kartica za iPhone 4, treba znati kako staviti karticu u iPhone.

Na iPhone4 utor za Micro SIM karticu nalazi se na bočnoj desnoj strani uređaja. Utor je nešto manji, što je logično s obzirom na smanjene dimenzije SIM kartice.
Uz iPhone trebali bi dobiti alat za izbacivanje SIM kartice, a možete upotrijebiti i spajalicu za papir. Da bi otvorili uložnicu za Micro SIM karticu umetnite kraj male spojnice ili alata za izbacivanje SIM kartice u otvor na uložnici za SIM karticu. Izvucite uložnicu za SIM karticu i položite karticu na uložnicu. S poravnatom uložnicom i SIM karticom na vrhu pažljivo vratite uložnicu. Novije standardne SIM kartice imaju mogućnost odvajanja dijela kartice (plastike) čime se dobije dimenzija Micro kartice.

Obzirom da samo iPhone ima Micro karticu ukoliko želite Micro SIM karticu umetnuti i standardni utor za mobitel, tada vam treba plastični adapter za karticu. Ukoliko imate staru SIM karticu, za korištenje iPhonea4 morat ćete zatražiti od svog mobilnog operatera novu Micro SIM karticu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh