logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako štedjeti novac – savjeti za štednju novca

27/10/2014

Želite li štedjeti novac, a neznate kako? Pogledajte nekoliko jednostavnih načina kako lako možete uštedjeti dovoljno novca.

Štednja novca svima je poznati pojam, no mnogi u tome nisu uspjeli možda zato što jednostavno nisu imali što štedjeti ili nisu znali kako. Važno je kada se odlučimo na štednju da smo potpuno sigurni da upravo to i želimo kako bi nam se bilo lakše odreći tog novca na neko vrijeme.

Novac možemo štedjeti sami ili da nam u tome pomogne banka, no tada se moramo dobro raspitati kakve pogodnosti koja banka nudi i koliko je to isplativo. Najbolje je da novac štedite sami, tada nema nikakvih dodatnih davanja ili kamata.

Lakše će vam biti ako svaki mjesec obzirom na vaša primanja izdvajate unaprijed određeni iznos i stavljate ga u kasicu ili negde sastrane. Ne dvodite se u situaciju da svakih nekoliko dana ili mjeseci pregledavate taj novac i brojite ga jer bi ga jednostavno mogli uzeti i potrošiti na nešto nebitno.

Nije bitna količina novca koja se štedi jer i mali iznosi znače puno kada se sakupe na jedno mjesto.

Kada prođe zadani period štednje od godinu dana ili više uzmite novac i kupite nešto o čemu već dugo sanjate, tako će vam drugi put biti puno lakše štedjeti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh