logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako štedjeti za mirovinu i odlazak u mirovinu uvjeti

20/09/2011

Kako štedjeti za mirovinu treba znati jer kada se ispune uvjeti za odlazak u mirovinu više nema vremena za neku štednju.

Kako štedjeti za mirovinu treba znati jer kada se ispune uvjeti za odlazak u mirovinu više nema vremena za neku štednju.

Stoga o tim stvarima treba prije voditi računa i krenuti s određenim mjerama štednje. Stoga napravite dobar plan koji ćete uspjeti i provoditi. Postoji mnogo instrumenata štednje za mirovinu, a neki od njih su, primjerice, police životnog osiguranja, uplate u različite fonodove, oročena štednja, a jedan od dobrih načina je i da svaki mjesec napravite prostora u svom kućnom budžetu i odvojite određenu sumu novca za mirovinu. Napravite mjesečni, odnosno godišnji proračun i držite ga se. Nemojte ga prekoračivati. Ako jedan mjesec niste izdvojili za mirovinu izdvojite sljedeći mjesec, ali pritom na nečem drugome nastojte uštedjeti.

Sa štednjom za mirovinu počnite čim prije, a dobro bi bilo početi čim se zaposlite.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh