logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako svladati ljutnju

05/12/2011

Ljutnja je osjećaj zbog koje često neprimjerene reagiramo. Kako svladati ljutnju? Pokušajte otkriti zbog čega se kod vas javlja ljutnja i što vas najčešće ljuti kako biste uspjeli svladati taj osjećaj.

Ljutnja je osjećaj zbog koje često neprimjerene reagiramo. Kako svladati ljutnju? Pokušajte otkriti zbog čega se kod vas javlja ljutnja i što vas najčešće ljuti kako biste uspjeli svladati taj osjećaj. Obratite pažnju na to kako reagirate u toj situaciji, grizete li nokte, zube, crvenite se, podižete ton glasa…. Kada prepoznate taj osjećaj ljutnje u sebi pokušajte se smiriti i samokontrolom pokušajte naći izlaz iz te situacije ili drugim riječima pronađite svoj ispušni ventil.

Koraci u svladavanju osjećaja ljutnje:
1. otkrijte osjećaje koje su povezani s ljutnjom (raspoloženje, iritacija, nestrpljenje…)
2. Način izražavanja ljutnje (podizanje tona glasa, grizete nokte, tresete nogom…)
3. Koji su uzroci ljutnje, zbog čega se javlja taj osjećaj u vama.

Emocije poput ljutnje ili bijesa su vrlo moćne i pokušavamo ih u sebi sputati. Ne smijemo dopustiti da nas osjećaj bijesa preplavi i da kažemo neke stvari koje ćemo kasnije požaliti. Stoga je vrlo važno naučiti svladavati osjećaj ljutnje i pritom imati na umu da situacija koja je proizvela taj osjećaj sigurno ne vodi nikakvoj katastrofi.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh