logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako telefonirati preko iPada

26/02/2013

Kupujete iPad, ali ne znate kako telefonirati preko iPada. To je serija tablet računala koju je dizajnirala i plasirala tvrtka Apple.

Kupujete iPad, ali ne znate kako telefonirati preko iPada. To je serija tablet računala koju je dizajnirala i plasirala tvrtka Apple. Zapravo je mobitel i prijenosno računalo u jednom i ima podršku za telefoniranje.

Aplikacija FaceTime omogućuje videopozive putem Wi-Fi-a. Koristite prednju kameru za razgovor licem u lice ili stražnju kameru za pokazivanje onog što vidite oko sebe. Za korištenje FaceTimea trebate iPad 2 ili noviji i Wi-Fi internetsku vezu. Osoba koju zovete treba također imati iOS uređaj ili računalo koji rade s FaceTimeom. Za upućivanje FaceTime poziva odaberite nekoga iz svojih kontakata, omiljenih kontakata ili s popisa nedavnih poziva. Kad otvorite FaceTime možda ćete se morati prijaviti na Apple ID račun ili napraviti novi račun.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh