logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako telefonirati preko tableta

26/02/2013

Kako telefonirati preko tableta, odnosno malog prijenosnog računala bez tipkovnice. Tablet obično nema tipkovnicu, ali ako postoji može se preklopiti ispod zaslona kada se ne koristi.

Kako telefonirati preko tableta, odnosno malog prijenosnog računala bez tipkovnice. Tablet obično nema tipkovnicu, ali ako postoji može se preklopiti ispod zaslona kada se ne koristi. Po veličini je između pametnog telefona i prijenosnog računala, a pokreće se na dodir.

Jedna od najatraktivnijih njegovih karakteristika je prenosivost pa se može koristiti, primjerice, na putovanjima, odmoru, za učenje, gledanje filmova. Razne aplikacije se na tablet mogu jednostavno i brzo instalirati. Bateriji može raditi i do 10 sati. Iako tablet nije namijenjen za telefoniranje mnogi proizvođači ugrađuju podršku za telefoniranje i slanje SMS-a. Kod poziva je najbolje imati slušalice kao dodatak.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh