logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako uplatiti na tekući račun

25/10/2011

U banci imate otvoren tekući račun, ali osim redovite mjesečne plaće ništa niste na njega dobivali. Stoga ne znate proceduru kako uplatiti na tekući račun.

U banci imate otvoren tekući račun, ali osim redovite mjesečne plaće ništa niste na njega dobivali. Stoga ne znate proceduru kako uplatiti na tekući račun.

Procedura uplate je jednostavna, a najbrže će novac sjesti na vaš račun ako tu uplatu izvršite u banci u kojoj imate otvoren račun. Stoga otiđite do najbliže poslovnice banke i službenici na šalteru, uz novac koji želite uplatiti na račun, samo date karticu tekućeg računa i osobnu iskaznicu. Isti trenutak kada službenica proknjiži vašu uplatu ona će se nalaziti i na vašem računu, pa možete otići do najbližeg bankomata i provjeriti svoju uplatu. No, ako ne uplaćujete novac u banci u kojoj imate otvoreni račun, već u nekoj drugoj banci onda će trebati dan do dva da novac sjedne na vaš račun.

Osim toga može i netko drugi umjesto vas uplatiti novac na tekući račun, treba samo znati vaše ime i prezime i broj računa na koji želi uplatiti novac.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh