logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako uplatiti novac na Moneybookers

14/05/2012

Kako uplatiti novac na Moneybookers? Moneybookers je virtualna banka na internetu koja omogućuje prebacivanje novca između članova, primjerice prema online kladionicama, za plaćanje usluga i kupovinu robe.

Kako uplatiti novac na Moneybookers? Moneybookers je virtualna banka na internetu koja omogućuje prebacivanje novca između članova, primjerice prema online kladionicama, za plaćanje usluga i kupovinu robe. 

Moneybookers ima lokalni bankovni račun u Hrvatskoj i podržava uplate u kunama što znači da se svaka Vaša uplata na moneybookers račun tretira kao uplata u domaćem bankovnom prometu i ne plaćate naknadu u nekim bankama. Podržane kartice su Visa i Mastercard. Troškovi uplata bankovnim transferom su besplatne, a kreditnom karticom iznose 1,90 posto. Za uplatu novca potrebno je imati otvarani račun, novce možete uplatiti preko bilo koje hrvatske banke koristeći “obrazac 14″ za inozemne uplate. Registracija na www.moneybookers.com je jednostavna i vrlo brza. Najvažnije je da imate ispravan e-mail, jer će te prilikom traženja isplate na Moneybookers račun uvijek davati svoju email adresu.

Email adresa je kod Moneybookersa kao broj računa u banci i nju ćete davati kada poželite slati novac nekome ili vršiti plaćanja Moneybookersom (u tome slučaju trgovac će vam dati svoju registriranu Moneybookers adresu).


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh