logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako urediti hodnik: savjeti za uređenje hodnika

29/07/2014

Zanima vas kako možete urediti hodnik? Donosimo vam savjete kako bi vam pomogli u uređenju hodnika.

Možda neki misle da je hodnik nebitna prostorija i da može bilo kako izgledati, ali treba imati na umu da je to prva prostorija koju gosti vide prilikom ulaska u kuću te tu stječu prvi dojam o vašoj kući. Nitko ne želi ostaviti loš prvi dojam i zato je bitno lijepo urediti hodnik.

Uredite hodnik i zadivite goste

Prilikom uređenja ulazne prostorije treba svakako obratiti pažnju na to kako izgleda ostatak kuće/stana. Malena odstupanja su dozvoljena, ali ne možete baš u hodnik staviti, na primjer, cvjetne motive ako ih nigdje drugdje u kući nemate. Ovisno o veličini vašeg hodnika, u njega možete staviti vješalice, ormar za obuću, police, ogledalo, biljke i neke ukrase. Ako radite hodnik na novo ili ga preuređujete iz temelja, već samim odabirom pločica možete mnogo napraviti. Izbor pločica je vrlo velik pa možete kupiti vrlo povoljno neke po vašem ukusu, a možete i kombinirati. Kod izbora vješalica za jakne i kapute također možete mnogo toga napraviti. Odaberite pravi dizajn vješalica i odlučite hoće li biti po cijeloj dužini ili više vješalica dijagonalno jedna ispod druge. Za cipele možete birati između ormara i polica, što vam više odgovara. Ako imate dovoljno mjesta, stavite neku ukrasnu biljku u tu prostoriju. Hodnik ne bi smio biti pretrpani, ali malim detaljima možete ga vrlo lijepo urediti. Pustite mašti na volju i bacite se na uređivanje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh