logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako uspjeti u poslu i kako predstaviti sebe

21/10/2011

Jedan od osnovnih preduvjeta kako uspjeti u poslu je način kako predstaviti sebe. Prije svega morate imati pozitivno mišljenje o sebi i mnogo samopuzdanja.

Jedan od osnovnih preduvjeta kako uspjeti u poslu je način kako predstaviti sebe. Prije svega morate imati pozitivno mišljenje o sebi i mnogo samopuzdanja.

Preduvjet za uspjeh je pozitivno razmišljanje, trud i upornost. Vještina komunikacije je također od velikog značaja jer važno je biti koncizan, jasan i točan. Učinkovita komunikacija obuhvaća uporabu riječi, formulaciju rečenica, brzinu govora i govor tijela. Usredotočite se na ono što želite reći, nemojte kružiti, ubacivati nepotrebne priče jer nikada nećete stići do onoga što ste namjeravali reći. Nemojte se hvaliti i pretjerivati u svojih uspjesima i kvalitetama jer ćete zvučati neelokventno.

Uz to morate imati puno strpljenja jer ne možete očekivati da ćete od prvog posla riješiti svoju životnu egzistenciju. Naučite se predstaviti u najboljem svjetlu kroz nekoliko rečenica i na taj način u malo vremena ostaviti dobar dojam o sebi.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh