logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako uštedjeti električnu energiju

27/10/2014

Zanima vas kako uštedjeti električnu energiju? Saznajte kako sve možete uštedjeti električnu energiju i smanjiti račune za struju.

Na električnoj energiji možete dosta uštedjeti ako se pridržavate nekih pravila. Većina nas troši struju kao da je besplatna, a kada dođe račun lovimo se za glavu. Međutim, kada bi samo malo obratili pažnju na potrošnju i pridržavali se nekih pravila, mogli bi dosta uštedjeti na električnoj energiji.

Savjeti za štednju električne energije

Prva stvar koju bi trebalo raditi, a radi je vrlo malo ljudi, je gašenje svjetla koja vam ne trebaju. Često se dogodi da kad izlazimo iz jedne prostorije u drugu, ne gasimo svjetlo za sobom. Također, ako gledate tv, ne trebate imati upaljeno svjetlo. Jednostavno vam ne treba. Kad smo već kod televizora, njega bi isto trebali gasiti kad ga ne gledate. Isto se odnosi na radio, računalo i ostale takve uređaje. Ono što ne koristite trenutno ne ostavljajte upaljeno. Možda vam se ovo čini beskorisno jer ne troši puno struje, ali probajte to raditi svaki dan mjesec dana i vidjet ćete koliko ćete uštedjeti na računima za električnu energiju. Oni će se jednostavno smanjiti. Koristite li električni bojler nemojte ga ostavljati upaljenog po cijele dane. Palite ga samo onda kad vam treba jer nema smisla da se voda grije cijeli dan ako toplu vodu trebate samo sat dva dnevno.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh