logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako uštedjeti na hrani i kako jeftino kuhati

10/08/2011

Na svemu se može uštedjeti pa tako i na hrani samo treba znati kako uštedjeti na hrani. Prvi korak je odlazak u kupovinu, a drugi naučiti kako jeftino kuhati.

Na svemu se može uštedjeti pa tako i na hrani samo treba znati kako uštedjeti na hrani. Prvi korak je odlazak u kupovinu, a drugi naučiti kako jeftino kuhati.

Pa za početak neka vaš odlazak u kupovinu prođe ciljano, dakle, napišite si što sve trebate kupiti i držite se tog popisa. Zatim, u kupovinu nikada ne odlazite gladni.

Kada stignete u trgovinu nemojte se dati zavarati proizvodima na akciji. Kupite proizvode na akciji samo ako se nalaze na vašem popisu, a ako ne krenite u dalje. Pazite na rok trajanja proizvoda koje kupujete kako ih na kraju ne biste trebali baciti.
Obratite pozornost na niže police. Najskuplji proizvodi obično su smješteni na policama u razini očiju. Što niže pogledate, to su i niže cijene proizvoda.

I na kraju obavezno zapišite koliko ste potrošili u kupovinu, osobito ako ste umjesto gotovinom platili karticom.
Nakon kupovine slijedi priprema hrane. Jedan od načina kako jeftino kuhati je da ne koristite kuharice u kojima za svako jelo treba puno raznih namirnica, za koje ponekad i niste čuli.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh