logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako uštedjeti na kućnom budžetu

28/06/2012

U današnje vrijeme kada treba paziti na svaku kunu pitanje je kako uštedjeti na kućnom budžetu.

U današnje vrijeme kada treba paziti na svaku kunu pitanje je kako uštedjeti na kućnom budžetu.

Jedan od najlakših načina za uštedu na kućnom budžetu je da obratite pažnju na potrošnju električne energije, primjerice ugasite rasvjetu u prostoru u kojem ne boravite i koristite štedne žarulje. Isto tako uštedjet ćete na potrošnji vode ukoliko prilikom brijanja ili pranja zubi zatvorite vodu, ne perite voće i povrće pod mlazom vode, radije napunite posudu vodom te na taj način operite voće ili povrće. Osim što ćete uštedjeti na režijama ovim načinom pomažete i prirodi.

Možda najviše novca kojeg nepotrebno potrošimo je u shoppingu, stoga prije odlaska u nabavku sastavite popis namirnica i potrepština. Još jedan način uštede je kuhanje kod kuće, osim što je hrana u restoranima skuplja kuhanjem kod kuće zdravije ćete se hraniti. Obzirom da je došlo ljeto idealan način za uštedu je korištenje javnog prijevoza ili bicikla umjesto automobila.

Uštedjeti možete i na proviziji prilikom plaćanja računa, primjerice račun za struju plaćajte u FINI ili Pošti bez provizije. Isto tako ukoliko imate internet račune plaćajte putem e-bankarstva jer ćete na taj način platiti najmanju proviziju.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh