logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako uštedjeti na kupovini božićnog drvca

27/10/2014

Želite li lijepo i povoljnije božićno drvce, na kupovinu nemojte čekati zadnji dan. Odlučite se kakavo drvce želite, kupite ga nekoliko dana prije i uštedite.

Kada se kupuju božićna drvca moguće je itekako uštedjeti. Važno je znati da što duže čekate i što je božić bliže, to ćete božićno drvce i više platiti.

Želite li uštedjeti na kupovni božićnog drvca odlučite puno prije kakav bor ćete imati, dali prirodni ili umjetni. Ako odluka padne na umjetni bor najbolje je da ga kupite odmah kada cijene nisu tako velike kako biste uštedjeli. Ukoliko ste tradicinalni i želite pravi, odnosno prirodni bor tada je važno znati koliko velik treba biti. Kupovina manjih borova je isplativija, a tada postoji mogućnost da kupite drvce sa korjenom, zasadite ga u vrt i druge godine imate svoje božićno drvce.

Također prilikom kupovine božićnog drvca treba paziti na vrstu, što je bor gušći i sa debljim iglicama to morate biti spremni više platiti.

Svake godine cijene borova variraju, a kreću se od 30-tak kuna, pa sve do nekoliko stotina, no bez obzira kakav bor odabrali i kupili, nemojte zaboraviti na onu stvarnu svrhu božićnih blagdana.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh