logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako uštedjeti na namirnicama

16/08/2012

Svakih nekoliko mjeseci treba napraviti reviziju kućnom budžeta kako biste bili sigurni da su vam troškovi realni. S obzirom da u današnje vrijeme treba štedjeti na svemu, tako i na hrani. Kako uštedjeti na namirnicama?

Svakih nekoliko mjeseci treba napraviti reviziju kućnom budžeta kako biste bili sigurni da su vam troškovi realni. S obzirom da u današnje vrijeme treba štedjeti na svemu, tako i na hrani. Kako uštedjeti na namirnicama?

Kupovina namirnica i hrane je jedna od najvažnijih, a ponekad i najvećih stavki u kućnom proračunu. Zato treba racionalno rasporediti i trošiti taj novac. Odredite koliku ćete puta mjesečno odlazi u kupovinu namirnica, hoće li to biti jednom tjedno ili češće, pa prema tome i rasporedite predviđeni novac za tu namjenu. U kupovinu odlazite s popisom namirnica koje trebate kupiti i kupujte samo ono što je na popisu. Pazite na količinu koju kupujete, primjerice, voće i povrće, koje ne može dugo stajati nemojte kupovati u velikim količinama jer ćete ga nakon nekoliko dana morati baciti, a time bacate i novac.

Nikako nemojte kupovati na kartice jer samo ako plaćate gotovinom možete imati kontrolu nad svojim troškovima. I na kraju kupujte proizvode na akcijama, ali samo one proizvode koji se nalaze na vašem popisu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh